Hyödyt

Korroosionesto laitureille, silloille, meri-, maa- ja vesirakennusrakenteille

CWS-tuotteet tarjoavat paitsi vedeneristyksen myös betonin ja teräksen raudoitussuojan. Ne sopivat ihanteellisesti korroosion estämiseen monissa sovelluksissa, kuten silloissa, laitureissa ja muissa merirakenteissa, joihin kloridi vaikuttaa jatkuvasti.

Parhaassakin betonissa syntyy hiushalkeamia, jolloin vesi ja syövyttävät materiaalit, kuten hiilidioksidi ja kloridit, voivat tunkeutua betoniin ja hyökätä teräsraudoitusta vastaan. Korroosion ja ruostumisen seurauksena teräs laajenee ja lopulta betoni tuhoutuu. Valitettavasti tämä johtaa joskus rakenteen purkamiseen vuosia ennen kuin sen alkuperäinen suunniteltu käyttöikä on saavutettu, ja mikä vielä pahempaa: merkittäviä ihmishenkien menetyksiä siltojen romahtamisen yhteydessä jne.

Tiivistämällä betonin halkeamat ja luomalla läpäisemättömän esteen juuri pinnan alle, CWS100® estää kloridien ja haitallisten kemikaalien pääsyn betonin sisään syövyttämään raudoitusta. Estämällä korroosiota CWS100® ja CWS Admix® voivat jopa kaksinkertaistaa joidenkin rakenteiden tehokkaan käyttöiän.

CWS100® ja CWS Admix® on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Haluatko tietää lisää?